Старши треньорът на Царско село - Любослав Пенев, бе доволен

...
Старши треньорът на Царско село - Любослав Пенев, бе доволен
Коментари Харесай

Любо Пенев доволен след победата над Левски

Старши треньорът на Царско село - Любослав Пенев, бе удовлетворен от първата си победа като треньор на " Герена " против Левски, само че показа, че е най-щастлив от обстоятелството, че отборът му не е позволил гол.

" Доволен съм от това, че не допуснахме гол, удовлетворен съм най-много от това, че тимът изигра вярно тактически мача. Отново направихме няколко пропуща, изключително през второто полувреме и това е. Срещу всеки противник като побеждаваш се взимат 3 точки, без значение името. Не се взимат нито 6, нито 15, взимат се 3. Аз съм удовлетворен и би трябвало да продължаваме в тази линия ", стартира той.

" Всяка една победа дава самочувствие. Тактическият метод е по отношение на опциите на нашите футболисти, несъмнено съобразяваме се и с съперника. Имат мощни страни и слаби страни - би трябвало да ги използваме'', добави Ел Голеадор.

" Играеш, колкото съперникът ти разрешава. Доволен съм от момчетата и ги приветствам. Да не престават по този начин - с това усърдие, усърдие и самообладание по време на подготвителния развой ", разяснява Пенев.

" Аз съм максималист и съм победител. Не се удовлетворявам с еднакъв, камо ли със загуба. Обичам да работя и по тази причина сега съм футболен треньор. Аз желая да ги науча да побеждават и все още това се получава и тук ", приключи експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР