Старши треньорът на Струмска слава Анатоли Нанков обясни защо е

...
Старши треньорът на Струмска слава Анатоли Нанков обясни защо е
Коментари Харесай

Анатоли Нанков: ЦСКА може да спечели в Разград

Старши треньорът на Струмска популярност Анатоли Нанков изясни за какво е отказал да бъде част от ЦСКА 1948.

В домакинстващия в Бистрица отбор работи Стойчо Младенов, на който Нанков дълги години бе асистент.

„ Така съм решил, постоянно имам такова възприятие, което в никакъв случай не ме е подвеждало. Така почувствах нещата и взех решение да не приема офертата на ЦСКА 1948 по една или друга причина и не скърбя. Предпочитам да съм треньор на по-скромен тим, само че нещата да са по-истински “, разяснява Анатоли Нанков пред „ Дспорт “.

Той разяснява и идния мач сред Лудогорец и ЦСКА.

„ Гледах предходния мач сред ЦСКА и Лудогорец на „ Българска войска “. Беше неповторима атмосфера и тъпо, че ЦСКА загуби този домашен мач, тъй като в случай че беше победил, разликата щеше да стане 5 точки и на 80% ЦСКА щеше да бъде първенец. ЦСКА загуби, въпреки да имаше повече чисти положения на Лудогорец. Индивидуалната класа на някои футболисти на Лудогорец превъзхожда тази на ЦСКА. Винаги в тези мачове нещо малко дефицита. Лудогорец имат малко по-добри футболисти, които костват съществени пари. Това наклонява везните, само че аз съм оптимист, че ЦСКА може да завоюва в Разград. Това ще е огромна крачка към купата и всички, които обичаме ЦСКА, ще се радваме “, съобщи експертът.

Нанков разяснява и обстановката в Радомир: „ Трудно ще е да останем в професионалния футбол. Няма елементарно, много тимове сме на малко точки един от различен. Борбата за оцеляване ще е жестока и имам вяра, че нашият тим ще успее “, приключи треньорът на Струмска популярност.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР