Старши треньорът на Станимир Стоилов говори пред фенове в град

...
Старши треньорът на Станимир Стоилов говори пред фенове в град
Коментари Харесай

"Дори с юноши, Левски няма да е по-зле от положението, в което е в момента"

Старши треньорът на Станимир Стоилов приказва пред почитатели в град Хасково преди гостуването на " сините " на Арда Кърджали по-късно през днешния ден. Той съобщи, че в случай че е нужно, тимът ще играе единствено с юноши в даден миг и увери, че даже тогава обстановката няма да е по-зле от сегашната:
* На срещата със ентусиастите бяха и притежателят Наско Сираков, изпълнителният шеф Иво Ивков и членът на УС Даниел Боримиров.
" С общи старания всичко ще се оправи. Помощта на почитателите е всекидневна. Без тях няма да се оправим. Вярвам в нашата обща фенска поддръжка и ще се оправим. Всичко, което може да донесе изгода на Левски ще се свърши. Дори да играем с юноши, Левски няма да е по-зле от ситуацията, в което сме сега ", сподели Стоилов.
" Дошли сме, с цел да покажем на хората, че всичко е почтено и честно. Трябва да убедим задоволително последователи и с цел да няма недомлъвки, клубът ще обиколи цяла България, с цел да може да гледаме хората в очите ".
" Знаете, че не разясня други клубове и рефери. Несериозно ми наподобява. Нашите съперници могат да си разясня каквото си желаят. След няколко часа ще забележим дали сме подготвени. Проблемите би трябвало да ни сплотяват и да ни създадат по-силни ", добави още Мъри и приключи със следните думи: " Хасково е моят роден град и тим. Пожелавам триумф на отбора в Трета лига. Дано тимът влезе във Втора лига ".
Мачът против Арда стартира в 17:30 ч. и можете да го следите !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР