Старши треньорът на смята, че неговият тим трябва да е

...
Старши треньорът на смята, че неговият тим трябва да е
Коментари Харесай

Нашите положения бяха повече, смята Симеоне

Старши треньорът на счита, че неговият отбор би трябвало да е по-разочарован от равенството 1:1 с. И двата тима имаха шансове, само че вратарите и се оправиха чудесно. Този “хикс” оставя “рохибланкос” в ролята на любимци за купата в Ла Лига.

“И ние имахме благоприятни условия, и противникът имаше - разяснява Чоло. - Зависи от коя страна гледате на нещата. Според мен ние имахме повече шансове в съпоставяне със противника. Просто не бяхме задоволително настоятелни в търсенето на втория гол”.

“Но аз съм удовлетворен като цяло от старанието и себераздаването на моите футболисти. Контролирахме играта и изключително през първото полувреме се представихме доста мощно. Срещу нас беше съперник, който постоянно натиска в последните минути”, добави Симеоне.

Аржентинецът не бърза да прави прогнози дали този резултат значи сигурна купа: “Не желая да споделям нещо извънредно, тъй като има още доста сложни мачове. Хората смятаха, че ще сме отпред с задатък от 20 точки, само че против нас има тимове като Реал, и. Пътят е сложен и ние желаеме да се представим по-добре спрямо предишния сезон.”

Специалистът беше запитан за мнението му за противоречивия миг с играта с ръка на Фелипе в наказателното поле. След преразглеждане съдията реши, че не би трябвало да отсъжда дузпа в интерес на Реал. “Припомниха ми, че по същия метод мазета топката против и тогава отново нямаше углавен удар. Трудно е за реферите да взимат тези решения. Какво ще решат те - това мен не ме тормози, тъй като от мен нищо не зависи. Мен ме интересува това, което би трябвало аз да свърша. Но като цяло ВАР оказва помощ доста за противоречиви положения и усъвършенства играта”, приключи Симеоне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР