Старши треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро заяви, че очаква

...
Старши треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро заяви, че очаква
Коментари Харесай

Бакеро: ЦСКА има страхотни играчи, мотивирани сме за победа

Старши треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро съобщи, че чака допустимо най-хубавата версия на ЦСКА в идния в неделя от 18:45 часа поради снощното проваляне на " алените " в Лигата на конференциите. Славия ще гостува на ЦСКА в дуел от четвъртия кръг на футболната Първа лига на България.

" Имахме две седмици да упражняваме, което е нещо ново за мен, тъй като календарът в България е подобен, че това не ми се е случвало. Отборът е доста стимулиран да играе в този мач против ЦСКА и да завоюва. Тренирахме доста добре през последните две седмици ", разяснява на конференция Бакеро.

" Този мач се чака с неспокойствие. Отборът се усъвършенства с всяка последваща подготовка и аз също чакам с неспокойствие срещата. Очаквам най-хубавият ЦСКА поради резултата през вчерашния ден и загубата от Сепси, тъй като един тим, когато загуби по този начин в идващия мач играе доста по-интензивно. Затова чакам доста сложен мач. Няма значение схемата на игра на ЦСКА. Познаваме си от началото на шампионата и мачовете им в Европа. Без значение на схемата на игра, дуелът ще бъде сложен. Имахме доста време да упражняваме, само че проблемите могат да се поправят единствено в формалните мачове. Втях може да си види къде и какво би трябвало да се усъвършенства в тима. Смятам, че всеки един ден е една опция и мачът с ЦСКА е такава опция. Имаме почитание към ЦСКА, само че желаеме само успеха ", сподели още испанският ментор на " белите ", съобщи треньорът на " белите ".

" Сибири Кейта тренира доста добре и единствено е въпрос на време да забележим дали ще попадне в групата. Играл съм против ЦСКА още като футболист през 80-те години. Познавам ЦСКА още откогато Христо Стоичков играеше там. Това беше през 1981 година. Такъв е животът, че в този момент се оказах тук. Статистиката не ме интересуват, тъй като предходните мачове са се случили преди да дойда тук. Всеки мач стартира от 0:0. Статистиките и старите резултати са останали в предишното. Интересуват ме единствено статистиките след като съм тук. Тогава е имало разнообразни играчи и треньори, а в този момент ЦСКА са с нов треньор. Всичко е друго и съм съсредоточен само върху идния мач ", продължи Хосе Мария Бакеро.

" Историята на футбола в България е почнала със Славия, те са имали своите хубави моменти, сходно на ЦСКА, само че когато излезе на терена всеки тим пази своята чест. Ние ще излезем да защитим достойнството на тима. Футболистите работят за моите хрумвания. Както споделих и първоначално могат да се усъвършенстват единствено с мачове. Истината е шампионата. Много съм удовлетворен от работата и духа на играчите, всеки ден се опознаваме по-добре с тях. Нямаме дълготрайни цели, само че имам една група от играчи, които желая да се усъвършенстват и да играят все по-добре, да печелят мачове. Има и млади играчи, които са доста стимулирани. Целта ми е във всеки мач да играем все по-добре ", приключи Бакеро.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР