Старши треньорът на Шави Ернандес даде пресконференция преди утрешния (17

...
Старши треньорът на Шави Ернандес даде пресконференция преди утрешния (17
Коментари Харесай

Титуляр на Барса ще почива срещу Наполи, Шави обяви мача за ниво 'Шампионска лига'

Старши треньорът на Шави Ернандес даде конференция преди утрешния (17 февруари) първи конфликт с отбора на Наполи от 1/16-финалите в шампионата .
" Това е добра опция за нас. Нуждаем се от нашите почитатели и чакаме страхотна атмосфера - като тази против Атлетико Мадрид. Не извадихме шанс в жребия, тъй като изтеглихме Наполи. Това би трябвало да е мач на равнище `Шампионска лига` ", съобщи наставникът на каталунците преди дуела на " Камп Ноу ".
Относно , Шави сподели, че ги усеща като 100 години, тъй като:
" Усещат се като 100 години, поради всички непредвидени обстановки, които породиха - с Ковид-19 и зимния трансферен прозорец. Опитвам се да докарам Барселона до равнището, което заслужава, само че е нужна работа. В момента клубът не се намира в най-хубавата си финансова обстановка. Изкачваме се в таблицата в Ла Лига, което ни кара да имаме вяра, че сме на прав път ".
" Не бих споделил, че сме любимци в шампионата, тъй като се изправяме против сложен противник. Севиля пък има доста повече опит от нас в Лига Европа. Виждам моя тим като кандидат, а не като любимец ", разясни Шави и разкри, че Серхио Бускетс ще получи отмора .
Относно Усман Дембеле, старши треньорът на Барселона сподели следното: " Това дали той ще играе отсега нататък няма да зависи от това дали сме домакини или посетители. Ще зависи от тренировките. Сигурен съм, че той ще ни помогне. Представянето му против Еспаньол беше доказателство за това. Дембеле ще играе, когато имаме потребност от него ".
За край Шави Ернандес добави, че Пиер-Емерик Обамеянг сигурно ще вземе присъединяване в мача против Наполи: " Той към този момент е подготвен на 100%. Ще играе сигурно. Той е футболист, който може да играе в сгъстени пространства, да търси топката и да я задържа. Много съм удовлетворен от него ".

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР