Старши треньорът на Саша Симонович изказа мнението си след загубата

...
Старши треньорът на Саша Симонович изказа мнението си след загубата
Коментари Харесай

Саша Симонович: Показахме, че градим отбор, пожелавам на Локомотив да вдигне Купата

Старши треньорът на Саша Симонович изрече мнението си след загубата на своя отбор от в мач от 1/8-финалите за Купата на България. Третодивизионния тим поведе, само че “смърфовете” стигнаха до обрата и продължиха напред.

“Поздравления и за двата тима. Ние показахме, че градим добър тим. Показахме една добра игра. Не мога да кажа, че сме надиграли Локомотив, само че стояхме равностойно. Имахме шансове, в които можехме да вкарaмe още, но… На нас приоритет ни е шампионата. Поздравявам Локомотив и им поисквам да вземат още една Купа.

Ние се опитваме да не се опасяваме от никого. Играхме в контролите единствено с тимове от по-горни равнища, няма от какво да се тормозим. Ако желаеме да построяваме тим, би трябвало да играем със мощни съперници. Мисля, че се представихме много почтено.

Липсваха ни двама съществени халфове. При всички положения нямахме огромен избор, само че всички се раздаваха. Показахме, че имаме бъдеще. Мисля, че някои от тия момчета ще играят на по-високо равнище.

За момента нямаме проблеми. При нас основен спонсор е общината. Нямаме огромен бюджет, само че всичко е правилно, тъй че за момента нямаме проблем и нека отсега нататък нямаме. Ако успеем да си спечелим промоция, мисля, че няма да имаме проблеми с финансирането. Доста добре се оправя Тунчев, единствено триумфи му пожелавам”, съобщи Симонович..
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР