Старши треньорът на Ростов - руската футболна легенда Валери Карпин,

...
Старши треньорът на Ростов - руската футболна легенда Валери Карпин,
Коментари Харесай

Треньорът на Ростов отговори на нападките на Ивелин Попов

Старши треньорът на Ростов - съветската футболна легенда Валери Карпин, даде много изострен отговор на някогашния халф на отбора Ивелин Попов. 32-годишният българин, който бе в отбора от януари 2019 година, през днешния ден публично мина в Сочи, след което подлага на критика към този момент някогашния си отбор с обява в обществената мрежа Instagram.

" Мога да кажа това, което знам. Знам, че Ивелин пристигна и сподели, че няма по какъв начин да не играе всеки мач по 90 минути. Казах му, че това няма да се случи в Ростов, нито един състезател няма да играе във всички мачове по 90 минути. И второ, никой в никакъв случай няма да ми каже кой, по кое време и какъв брой би трябвало да играе. Ако той не е подготвен за подобен поврат на събитията, тогава постоянно споделяме, че клубът няма да насили никого. Това се споделя на всички играчи. Някой и нещо не ви устройва - можете да се свържете с клуба и да решите договорни проблеми.

Нека всеки самичък оцени думите. Ако той каже, че би трябвало да играе по 90 минути във всеки мач, нямам какво да кажа. Докато съм треньор на Ростов, това няма да се случи на нито един състезател с мен. Ивелин Попов, било то Роман Еременко, било то някой различен ", съобщи Валери Карпин преди гостуването на Ростов на УФА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР