Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо трудно преглътна загубата в

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо трудно преглътна загубата в
Коментари Харесай

Специалния след дербито с Лацио: Победиха ни с половин гол, вече няколко мача губим незаслужено


Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо мъчно преглътна загубата в дербито с Лацио (0:1). Според него противникът е спечелил с половин гол. Той не подмина и проблемите в играта на своя тим, признавайки, че на него му е липсвала заостреност в предни позиции.

" Не беше елементарно да играем против тим, който се бе прибрал толкоз обратно и контролираше темпото толкоз добре. Те се защитаваха добре, изключително откакто поведоха в резултата, а на нас ни липсваше нужната заостреност и класа в офанзива. Не просто ни липсваха голове, само че и отборната игра, печеленето на самостоятелните дуели. Когато играеш пряк футбол, би трябвало да печелиш самостоятелните дуели, а ние не го направихме ", съобщи Моуриньо.
 Лацио - Рома 1:0 в мач от Серия
Лацио е новият футболен император на Вечния град

Фелипе Андерсон е огромният герой

" Вече няколко мача губим несправедливо. Аталанта имаше един удар и ни победи с 1:0. Наполи имаше повече проблеми отвсякога, само че завоюваха с необикновен гол на Виктор Осимен. Днес Лацио пък ни победи с половин гол. Липсваше ни заостреност, не мога да не призная това, само че най-малко желанието за борба и за реализиране на положителни резултати го има ", добави Специалния.

Въпреки проблемите със състава и невъзможността да прави ротации, той призна, че не чака укрепване на тима през зимата.

" Не чакам сходно нещо. Ще би трябвало да възстановим контузените. Например, не знам по какъв начин ще наподобява Жоржиньо Вайналдум при започване на годината. Ще би трябвало да се оправяме с играчите, с които разполагаме. Кристиан Волпато към този момент записа четири мача, може би ще би трябвало да даваме повече шансове на младите ", приключи португалецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР