Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо смята, че клубът знае

...
Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо смята, че клубът знае
Коментари Харесай

Моуриньо за бъдещето си: В Рома знаят какво да очакват от мен

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо счита, че клубът знае какво да чака от него поради спекулациите към бъдещето му. 60-годишният португалец има контракт с италианския клуб до 2024-а, а неотдавна разкри, че е отхвърлил опцията да наследи Фернандо Сантош отпред на националния отбор на Португалия след Световното състезание.

Рома заема четвърто място във краткотрайното класиране в Серия " А " с 41 точки, колкото имат третият Аталанта и петият Милан, като позволи единствено една загуба в последните си девет мача от шампионата. Моуриньо обаче получи рецензии след отпадането на четвъртфиналите от шампионата за Купата на Италия след проваляне от Кремонезе. Предполага се, че треньорът желае уверения, че ще се влага в селекцията за идващия сезон преди да се обвърже с удължение на контракта. Той приказва преди първия конфликт против Република България Лайпциг в Лига Европа и загатна, че би желал въпросът да бъде позволен допустимо най-скоро.

„ Вече е средата на февруари, а мислите ли, че клубът ще приказва с мен през юни? Предполагам, че ще бъде прекомерно бързо. Не чакам нищо, те знаят какво да чакат от мен. Никой не работи повече от мен въз основата. Имах опция да си потегли, само че взех решение да не го върша и историята продължи. Предстои ни доста значим мач. Искаме да спечелим и не можем да гледаме оттатък дуела. Далече сме от края “, разяснява Моуриньо.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР