Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отказа да даде

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отказа да даде
Коментари Харесай

Зидан с ясна представа за селекцията, която иска да направи

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отхвърли да даде детайлности по отношение на плануваните от него промени, които ще бъдат осъществени през летния трансферен прозорец. Французинът съобщи, че има ясна визия за селекцията, която желае да направи, само че не пожела да даде повече елементи.

„ Прецакани сме от травмата на Одриосола, тъй като това е тежка контузия. Той ще се оперира този следобяд. Надявам се, че интервенцията ще премине добре и той бързо ще успее да се възвърне. Не мисля, че ще има опция да играе повече през този сезон. Надявам се да бъде подготвен за идващия и да може да стартира естествена подготовка “, разяснява Зидан.

„ Доволен съм видя Винисиус още веднъж част от главния състав. Ние би трябвало да подходим с самообладание към него. Той близо два месеца се възстановяваше от травма и в този момент би трябвало да запазим успокоение с него. Трябва да работим добре през идната седмица и ден за ден ще преценяме. Ще преценим по кое време ще се завърне в игра “, добави французинът.

„ Винисиус е показал своите качества и е страховит футболист. Той е единствено на 18 години и е бъдещето на Реал Мадрид. Аз съм доста спокоен за него. “

„ Няма да разясня бъдещето на Бейл. Мислим само за мача против Атлетик Билбао. “

„ Може да питате каквото желаете. Не считам да разясня нищо, никакви имена. Ние сме тук, с цел да приказваме за идния мач. Трябва да се концентрираме върху това, което ни следва. С управлението на клуба повеждам диалози за профила на играчите, от които имаме потребност. Знам съвършено кои футболисти желая, само че няма да кажа в този момент. Още повече преди идния мач “, отговори Зидан на въпрос по отношение на Мбапе и идните прехвърляния.

„ Знаем гения, който Асенсио пиртежава. Той е доста млад. Той е футболист на Реал Мадрид. Сезонът бе много сложен за всички, освен за него. Ще забележим какво ще се случи с него и по какъв начин ще прогресира той “, продължи треньорът на „ кралете “.

„ Не мога да кажа кои играчи не се продават. Мога да кажа само, че играчите, които имаме са най-хубавите. Трябва да приемем, че това не е най-хубавата година за Реал Мадрид и се нуждаем от промени. Няма да кажа нищо повече, тъй като на следващия ден ни следва мач. “

„ Не желая да разясня какво мисля аз и какво мисли клуба “, сподели Зидан на въпрос по отношение на бъдещето на Куртоа и Кейлор Навас.

„ Аз съм добре в края на този сезон. Мисля, че футболистите би трябвало да излязат и да дадат най-хубавото, на което са способни. Ние постоянно би трябвало да излизаме единствено и само с мисълта за победа. Остава ни още един месец до края на сезона и би трябвало да се представим оптимално добре. Имаме добра сила. Моята мисъл към този момент е съсредоточена върху идната година “, продължи французинът.

„ Вайехо заслужава да играе и ще получи своя късмет. Единственият проблем е, че той страда от разтежение. Сигурен съм, че до края на сезона ще мога да го употребявам “, сподели още Зинедин Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР