Старши треньорът на РБ Лайпциг Доменико Тедеско призова футболистите да

...
Старши треньорът на РБ Лайпциг Доменико Тедеско призова футболистите да
Коментари Харесай

Тедеско: Предстоят ни три големи мача и все още можем да постигнем много

Старши треньорът на Република България Лайпциг Доменико Тедеско прикани футболистите да се отърсят от разочарованието и да играят на 100 % против Аугсбург в неделя, с цел да възродят фантазията си за присъединяване в Шампионска лига. Всичко изглеждаше отлично за Република България Лайпциг единствено допреди две седмици, когато бяха на четвърто място в Бундеслигата и имаха полуфинал в шампионата Лига Европа против Рейнджърс, който чакаха с неспокойствие, знаейки, че повдигането на трофея обезпечава различен път към най-престижната клубна конкуренция в Европа.

Но две следващи провали в Бундеслигата ги оставиха отвън първите четири, а отпадането от Лига Европа в Глазгоу наля в допълнение сол в раната. " Сега би трябвало бързо да преодолеем всичко и да се върнем във форма. Предстоят ни три огромни мача и към момента можем да реализираме доста. Нуждаем се от верния нрав ", сподели Тедеско, визирайки последните два мача в Бундеслигата и финала за Купата на Германия против Фрайбург.

Тимът също се бори с Фрайбург за четвъртото и последно място в Будеслигата, даващо право на присъединяване в Шампионската лига. Лайпциг има добър баланс против Аугсбург и няма загуба от тях в последните 10 срещи.

" За страдание към този момент не държим квалификацията за Шампионска лига в свои ръце. Но мога да ви обещая, че ще създадем всичко, с цел да посрещнем това предизвикателство ", съобщи Тедеско.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР