Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино призна, че

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино призна, че
Коментари Харесай

Почетино: Показахме характер, ще ставаме по-добри

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино призна, че тимът му е срещнал съществени проблеми в мача против Република България Лайпциг, извоюван с 3:2. Парижани губеха в средата на второто полувреме, само че с два гола на Лионел Меси стигнаха до поврат.

“Радвам се на успеха. За нас е отлично, че сме отпред в групата. Играхме добре в началните минути, само че след това стана мъчно. Срещу нас беше тим, който вкара три гола на Манчестър Сити. Лайпциг още един път сподели, че е кадърен да основава положения. Гостите бяха рискови през цялото време”, разяснява Почетино.

“Важното е, че показахме темперамент. При 1:2 започнахме да действаме по-организирано и направихме по този начин, че да блеснат качествата на обособените футболисти. Нямам подозрение, че с течение на времето ще ставаме все по-добри”, уверен е аржентинецът.

“Качествата на Мбапе са съвършени за игра на контраатаки. Когато имаше Лионел Меси с неговите пасове, а също по този начин Хакими и Мендеш по фланговете, можем да залагаме на сходна тактичност. Със сигурност има какво да подобрим във връзка с постепенните атаки”, регистрира Почетино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР