Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Луис Енрике, заяви,

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Луис Енрике, заяви,
Коментари Харесай

Луис Енрике посочи най-добрия футболист в света

Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Луис Енрике, съобщи, е че е удовлетворен от представянето на тима при успеха над гостуващия Борусия (Дортмунд) с 2:0 в срещата от първия кръг в Шампионската лига по футбол.

" На процедура всичко ми хареса, интензитетът през цялото време, скоростта и контрола, който имахме за съвсем 75 минути. Успяхме да разгърнем концепциите си, спечелихме и това ни прави щастливи. Планът ни беше да подчертаваме върху мощните си страни, върху притежанието на топката, да пресираме високо. Не им позволихме да ни нападат рисково, макар че през първото полувреме имаха някои благоприятни условия.
 ПСЖ - Борусия (Дортмунд) 2:0 в Шампионска лига
ПСЖ с летящ старт след победа над Борусия (Дортмунд) в Шампионска лига

Мбапе и Хакими се разписаха

Имахме задоволително обстановки, с цел да реализираме и по-изразителен триумф. За мен би трябвало да се подобрим в последните 15 минути, да направляваме нещата по-добре в края на мача, само че като цяло този дуел беше съвсем съвършен.

Все отново е първи мач и успеха беше доста значима, само че тя не ни дава никаква сигурност, тъй като още нищо не сме постигнали. Трябва да печелим допустимо най-вече срещи, а идната е посещение на Нюкасъл, където се надявам още веднъж да покажем играта си.

За мен Килиан Мбапе сега е най-хубавият футболист в света и се веселя, че е при нас. Той ме изненада с човечността си, постоянно е ухилен и е същински водач, доста е значим за тима ", сподели испанския познавач Енрике, за който това беше дебют на кормилото на ПСЖ в Шампионската лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР