Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие заяви, че

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие заяви, че
Коментари Харесай

Треньорът на ПСЖ обясни смяната на Меси

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие съобщи, че е заменил Лионел Меси в края на дуела против Бенфика в Шампионската лига, тъй като аржентинецът е дал знак, че желае промяна. Лео Меси бе сменен от Пабло Сарабия в 81-ата минута на срещата в Лисабон.

„ Той направи жест, с който сподели, че желае промяна “, сподели Галтие пред RMC Sport.

„ Почувствал е отмалялост. Беше по-добре да влезе някой по-свеж в този миг от мача “, добави наставникът на гранда от Париж.

Кристоф Галтие подлага на критика системата за видеоарбитраж – ВАР за това, че Енцо Фернандес не е получил червен картон за нарушаване против Марко Верати, което можело да аргументи строшаване на крайници на полузащитника на Пари Сен Жермен. Фернандес получи жълт картон за обстановката в 45-ата минута.

„ Мисля, че съдията не получи помощ от асистентите си, що се отнася до ВАР. Мисля, че Марко Верати можеше да остане със строшен крайник малко преди почивката. Съдията е съсредоточен върху мача. Това се случи пред него. Той може да направи неточност, само че имаме видео-асистент рефер, който би трябвало да му каже за нарушаването “, разяснява Галтие.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР