Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие не скри

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие не скри
Коментари Харесай

Разочарование в ПСЖ след загубата от Байерн

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие не скри разочарованието си след домакинската загуба с 0:1 от Байерн Мюнхен в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига по футбол.

" Ясно е, че има отчаяние. Но всички знаехме, че никой не можеше да се класира или да бъде отстранен след този мач. Байерн ни пресираше надълбоко. Знаех, че би трябвало да използваме цялото игрище по широчина и да действаме интензивно по фланговете, само че противникът доста ни затрудни. Те изиграха положителни първи 60 минути и заслужаваха да отбележат. Неприятното беше, че тъкмо когато желаех да пусна Мбапе, те ни вкараха. В последните 25 минути ние доминирахме, връзките в играта ни започнаха да се получават. В края всичко се реши от дребните елементи ", разяснява Галтие.

Нападателят Килиан Мбапе, който влезе като запаса, откакто лекуваше травма, съумя да вкара топката в мрежата на Байерн малко преди края, само че попадението беше анулирано поради дребна засада в построяването на офанзивата.

" Трябва да се отърсим от тази загуба доста бързо. Ще отидем в Мюнхен с единствената мисъл да се класираме напред. Надявам се всички да бъдем здрави за реванша. Видя се, че когато играем нападателно, можем да ги затрудним ", разяснява Мбапе.

" Много съм отчаян поради почитателите ни. Трябва да покажем повече темперамент и мисъл в реванша. Винаги желаеме да играем добре и за печелим, само че във футбола от време на време не се получава. Но най-съществен е крайният резултат ", добави бранителят Серхио Рамос.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР