Старши треньорът на Нордселанд - Йоханес Хоф Торуп, не скри

...
Старши треньорът на Нордселанд - Йоханес Хоф Торуп, не скри
Коментари Харесай

Старши треньорът на Нордселанд: Показахме офанзивен футбол на наистина високо ниво

Старши треньорът на Нордселанд - Йоханес Хоф Торуп, не скри задоволството си от представянето на тима при безапелационната в среща от втория кръг от шампионата Лига на конференциите на УЕФА.



С първия си триумф в група " Н " датчаните събраха 3 точки и се изкачиха на второто място, като изпревариха разградския си противник, който също е с 3 пункта. Лидер с цялостен актив от 6 точки е Фенербахче, а финален без точки е Спартак Търнава.

Норшеланд не съумя да вкара в предходните си два мача от шампионата против Вейле (0:0) и Хвидовре (0:0), само че против българския отличник тимът се отпуши в офанзива.

" Винаги сме знаели, че е просто въпрос на време да стартираме на бележим. За благополучие в този мач това се получи. Играхме на скорост и бяхме ефикасни пред вратата на противника. В предходните няколко мача това ни липсваше, тъй че надявам да запазим инерцията от този дуел и за идващите ни срещи ", разяснява Торуп.

" Доволен съм, че не спряхме да нападаме и да търсим още голове, даже когато мачът към този момент беше решен. Това приказва доста за играчите, за настройката им и за метода ни на игра. Когато вкараме, продължаваме да търсим още попадения, тъй като знаем, че с всяко последващо се доближаваме до задачата. Не гледаме единствено резултата и това да задържим преднината си, без значение каква е тя. Затова съм доста удовлетворен от представянето ни. Показахме нападателен футбол на в действителност високо равнище. Наясно сме, че умеем да нападаме, играчите ни го имат в себе си и не за първи път бележим много голове в един мач. Мисля, че показахме опциите си и не оставихме да ни повлияе това, което се случи в предходните срещи ", добави той.

Йоханес Хоф Торуп показва вежливост след успеха над Лудогорец със 7:1.

" Лудогорец е добър тим и го видяхме при визитата им в Аякс. Виждаме, че губят първия мач, само че отиват в Амстердам и печелят с съвсем същия тим, който игра през днешния ден. Бих споделил, че това е добър футболен тим. Искам да ви кажа, че прекарахме много време в подготовката на нашите играчи за съперника. В Лудогорец има няколко в действителност положителни характерности. Надявам се, че ми вярвате “, добави треньорът на Нордселанд пред учудените кореспонденти.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР