Отборът на Бетис направи важна крачка към класирането си за

...
Отборът на Бетис направи важна крачка към класирането си за
Коментари Харесай

Бетис надигра Осасуна като гост и записа важна победа в борбата си за Европа

Отборът на Бетис направи значима крачка към класирането си за европейските клубни шампионати през идващия сезон, откакто в дуел от 34-ия кръг на Ла Лига победи с 2:0 като посетител състава на Осасуна.

Успехът на " зелено-белите " им оказа помощ да съберат 52 точки, с което те се откъснаха на пет пред отбора на Валенсия в битката за седмото място.

В същото време Осасуна продължава да заема 11-ата позиция в подреждането с 39 пункта след четвъртата си поредна загуба и до края на акцията ще играе само за своята чест, защото момчетата на Хагоба Арасате нито за застрашени от изпадане, нито имат шансове да стигнат до местата, даващи право на присъединяване в Европа.

Иначе този следобяд на стадион " Ел Садар " в Памплона домакините започнаха добре срещата, само че още в 26-ата минута останаха с човек по-малко след изгонването на Йон Монкайола с пряк червен картон поради удар с крайник в главата на противник.

Бетис се възползва от численото си предимство и в 41-ата минута Айосе Перес откри резултата с удар от въздуха, при който стражът на домакините Серхио Ерера не се намеси уместно, допускайки топката да премине под плонжа му.

В добавеното време на първата част пък Уилиян Жозе проби отляво и асистира на Пабло Форналс, който отблизо разстояние осъществя на опразнената врата за 2:0.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР