Старши треньорът на националния отбор по вдигане на тежести Иван

...
Старши треньорът на националния отбор по вдигане на тежести Иван
Коментари Харесай

Христо Христов е бил отстранен от националния отбор по вдигане на тежести

Старши треньорът на националния тим по повдигане на тежести Иван Иванов разкри в телефонен диалог за Българска национална телевизия, че е освободил от отбора щангистът Христо Христов поради неспазване на дисциплинираност.

Олимпийският първенец от Игрите в Барселона през 1992 година добави още, че е сложил норматив пред варненския играч, който би трябвало да бъде затрупан, в случай че Христов желае да взе участие на Световното състезание през декември.

" Христо не в националния тим. Освободих го поради слаба дисциплинираност и неточен подготвителен развой. Резултатите му са на на никое място. Поставил съм му норматив и в случай че го реализира, ще остане. За септември нормативът е 175 кг в изхвърлянето и 210 кг в изтласкването, а за октомври 180/215 кг. Ако октомври месец не се оправи, той няма по какъв начин да продължи подготовка за Световното състезание ", съобщи Иванов.

В момента всичките ни щангисти се готвят интензивно за шампионата на планетата, който ще се организира в Богота, Колумбия от 5 до 16 декември.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР