Старши треньорът на националния отбор по вдигане на тежести Иван

...
Старши треньорът на националния отбор по вдигане на тежести Иван
Коментари Харесай

Иван Иванов: Крайно време е компетентните органи да обърнат внимание на действията на Неделчо Колев

Старши треньорът на националния тим по повдигане на тежести Иван Иванов гостува в предаването " Арена спорт ", с цел да разяснява протичащото се към родната федерация по повдигане на тежести и фактът, че той и неговите състезатели не са получавали заплати отдавна.

Иванов разкри, че президентът на централата Неделчо Колев не се е съобразил с решенията, които са били взети от Управителния съвет на федерацията.

" Не е значимо, че аз и моите сътрудници не сме получавали заплати от няколко месеца. Важното в тази ситуация е, че Неделчо Колев не взема в поради решението на Управителния съвет и контракта сред федерацията и Министерството на спорта. Крайно време е някой от способените органи да обърне внимание на неизпълнението на тези договорни връзки. Аз съм надалеч от тези неща, тъй като моята работа е друга. Единствено знам, че се чака нещо, само че какво е тъкмо не мога да ви кажа ", разяснява олимпийският първенец от Барселона 1992.

Треньорът на родните щангисти показа още, че Неделчо Колев не е участвал на подготовка на националния тим в продължение на повече от една година.

" Неделчо Колев може би повече от една година не е влизал в залата. Последният път е бил преди европейското състезание в Москва предходната година. Да не споделям, че не познава някои от състезателите, които участваха на това европейско състезание. Дениз Данев, да вземем за пример, съм сигурен, че не го познава ", съобщи Иванов.

Въпреки тези земетресения треньорът поздрави своите състезатели за резултатите им на европейското шампионата в Тирана, определяйки тяхното показване като ослепително.

" Това са мъжки момчета. Ние с моите сътрудници постоянно сме се опитвали да не ги вкарваме в нашите проблеми, с цел да не ги обременяваме душевен. Разбира се, те схващат отнякъде защо иде тирада. Хубавото обаче е, че схванаха каква е обстановката и си изкараха шампионата по един ослепителен метод ", разяснява старши треньорът на националите по повдигане на тежести.

Накрая Иванов приказва и за позицията на родните щангисти, които отхвърлиха да работят с различен народен треньор.

" Аз не съм безконечен. Няма значение дали аз ще повеждам националния тим или не. Момчетата ще продължат да се състезават, само че, може би, не разчитат на избора, който той ще направи. Това е плод и на някаква моментна страст ", приключи Иван Иванов.

Какво още показа Иван Иванов в предаването вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР