Старши треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика Весела Димитрова

...
Старши треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика Весела Димитрова
Коментари Харесай

Ансамбълът с още по-трудни съчетания за Световното

Старши треньорът на националния отбор по художествена гимнастика Весела Димитрова и петорката на България бяха наградени за треньор и тим номер 1 на месец юни. Димитрова печели оценката за 4 път откогато е отпред на отбора.

Преди европейските игри в Минск бяха осъществени промени по съчетанието с пет топки за неговата компликация да бъде по-висока. На днешната конференция Стефани Кирякова разкри, че има промени и в композицията с обръчи и бухалки. Във всичките надпревари, в които участваха през сезона, грациите непроменяемо печелиха оценки за смесеното си комбиниране, което е по-музика на " Най-великото шоу ".

" Направихме промени предвид на това да бъде още по-трудно и по-високо оценено. Работим го, малко е тежичко, има добавени нови детайли. Заложената му компликация е над 20 точки. Престоят ни в този момент две Чалъндж купи в Минск и в Казан, по-късно Световното състезание. Работим доста съществено. Мисля, че девойките израстват с всяка една подготовка и са наясно какво би трябвало да създадат. Новите трика към този момент са съвсем подготвени, ще ги видите на Световното състезание. Ще бъдат красиви. Това е, което мога да кажа ", разяснява треньорката.

" Представянето ни на Европейските игри беше положително, можем и по-добре, нека да го покажем на Световното състезание, имахме доста потребен лагер в Япония. Публиката доста ги харесва там, доста бяха поласкани, че използваме японска музика за едно от съчетанията ", показа още тя.

" Сигурна съм, че на Световното състезание всичко ще е наред от позиция на съдийството, единствено се надявам девойките да играят без неточност. Конкуренцията е меко казано жестока, единствено три тима имаме квоти за Олимпиадата - ние, Русия и Италия. Всички останали ще се борят за квоти и по тази причина борбата на шампионата в Баку ще е доста тежка ", приключи Димитрова.
 Снимка 435365
Източник:

" Благодаря за премията. Много сме щастливи. Доволни сме от представянето си в Минск, въпреки че се разминахме на косъм от златния орден, само че можем повече и се надявам да го покажем. Състезанието беше много друго, доближаваше се до Олимпийски игри и по тази причина беше доста забавно. Остана паметен спомен за нас. Колкото до храненето, ние имаме специфичен кетъринг, всички сме много суетни, сами направляваме килограмите си, гледаме да изглеждаме добре на килима. Имаме специфичен диетолог, който дефинира менюто. Д-р Мариела Сиракова изготвя менюто ", показа капитанът на отбора - Симона Дянкова.
 Снимка 435364
Източник:
 Златните девойки със театър в Пловдив през септември
Златните девойки със театър в Пловдив през септември

Специално присъединяване в него ще вземе един от най-обичаните родни реализатори - Орлин Павлов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР