Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети остана доволен от представянето

...
Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети остана доволен от представянето
Коментари Харесай

Спалети: Наполи върви по своя път

Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети остана удовлетворен от представянето на футболистите си при гостуването на шотландския Рейнджърс в Глазгоу и успеха с 3:0 в среща от груповата фаза на Шампионската лига.

" Знаем какъв е нашият път и накъде сме се отправили ", разяснява Спалети след мача, с който Наполи натрупа 6 точки на върха във краткотрайното класиране в група А. Втори и трети в подреждането с по 3 точки за Ливърпул и Аякс, а Рейнджърс е четвърти, финален с 0 точки все още.

" Трябва да останем спокойни и да не се разконцентрираме, макар че това в действителност е доста значим резултат ", добави Лучано Спалети пред телевизия Sky Sport Italia.

" Тимът на Рейнджърс се завръща в Шампионската лига след 12 години, тъй че знаехме, че ще започват доста стимулирано и нападателно, само че удържахме натиска им. Мисля, че не загубихме надзор и постигнахме задачата си. Не използвахме оптимално качествата си в последната третина от първото полувреме, само че след почивката се справихме по-добре. Борихме се за всяка топка, тъй като това е нещо наложително тук ", сподели още експертът.

" Ако бяхме изпуснали успеха, щеше да е като да върнем преимуществото, което спечелихме в първия мач от групата. Много съм благополучен за момчетата. Това е сигнал за нас самите и доказателство, че би трябвало да имаме вяра в качествата си. Тези, които влязоха от аварийна пейка, също се включиха добре ", съобщи Лучано Спалети.

За Наполи следва посещение на Милан в неделя в среща от седмия кръг на италианската Серия А.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР