Старши-треньорът на Монтана Никола Спасов говори в интервю за Дарик

...
Старши-треньорът на Монтана Никола Спасов говори в интервю за Дарик
Коментари Харесай

Никола Спасов: Искам Монтана да е в първата четворка, а не в изпадащата

Старши-треньорът на Монтана Никола Спасов приказва в изявление за " Дарик радио " за задачите пред тима, за селекцията и за аргументите да се раздели с Царско село. Адмирала е безапелационен, че ще продължи да импровизира с разнообразни системи и в новия си отбор, като призна, че едната от схемите, които постанова преди време в Черно море с трима бранители (един централен и двама крайни), е заимствал от Барселона.

" Още, когато се разделихме с Царско село, аз загатнах, че това става по взаимно единодушие. Имаше една причина. Бях леко несъгласен с трагичното понижаване на заплатите. Четири месеца изкарах без работа, а от Монтана ми се обадиха още на идващия ден, откакто влязоха в Първа лига. Не бях имал някакви предварителни контакти с тях, или ангажименти. Не съм умувал изобщо. Известно време съм си мислил за Монтана, като вид за работа. Зарадвах се, че ме поканиха. Не се учудих. Много бързо се съгласих. Още на идващия ден дойдох в Монтана и за 5 минути се разбрахме с кмета на града и Румен Панайотов. Надявам се тук да създадем добър тим и добър сезон ".

Специалистът призна, че се търси заместител на миналия в Ботев нападател Атанас Илиев.

" Засега нямаме негов заместител. Малко съм обезпокоен в това отношение, тъй като още нямаме вид за централен нападател. Надявам се до началото на шампионата, или по-късно в придвижване да пристигна централен нападател. Ако не намерим българин, ще се обърнем към външния пазар за чужденец. Иска ми се да е българин. Какъв профил ли? Моите искания към централния нападател са да вкарва голове. Искам да има мощен темперамент и с усет към гола. Ще търсим и още един централен бранител.

Естествено, че ще не преставам с опитите с разнообразни системи на игра, както и да диря нови позиции на играчите, според по какъв начин ги виждам аз.

Целите пред Монтана? Като за начало да сме в първата четворка, а не в изпадащата. Няма да подценим и Купата. Ще влезем с упоритост да създадем нещо и да стигнем оптимално надалеч ", показа Никола Спасов.
 Контролата на ЦСКА с Монтана ще бъде в петък,
Контролата на ЦСКА с Монтана ще бъде в петък, " армейците " ще показват тима си

Срещата ще бъде излъчена онлайн в формалния канал на " алените "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР