Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов даде мнението си след

...
Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов даде мнението си след
Коментари Харесай

Ферарио Спасов: По-добре беше да спрем мача, защото можеше да стане по-голяма бела

Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов даде мнението си след загубата на своя отбор от Бухара. Монтанци изгубиха с 2:3, само че прекратиха мача малко преди последния съдийски сигнал поради много противоречиви отсъждания на съдиите, които изнервиха ситуацията.
 Монтана приключи последната си контрола в Турция поради противоречиви съдийски решения Монтана приключи последната си контрола в Турция поради противоречиви съдийски решения
“Какво да ви кажа, най-после на лагера не са приятни тези моменти, само че това е някаква наклонност. Съдийството предния мач с Локомотив (Ташкен) беше същото, изнервена обстановка. Но това е отвън всевъзможен надзор и по-добре да не се играе още 3-4 минути, тъй като може да стане по-голяма бела. Не е прелестно, само че това е обстановката. Лошото е, че приключихме по този начин лагера, само че не по наша виновност.

Първото полувреме не играхме както би трябвало, не можахме да намерим нито игровия темп, играхме постепенно, тромаво, не отговорихме на нападателните дейности на съперника. Второто полувреме със промените имахме много обстановки, играхме нападателно, стигнахме до хубави положения и оттова нататък мачът се скапе, с помощта на съдийските намеси. Второто полувреме съм по-доволен от това, което видях.

При всички положения изискванията и времето бяха доста положителни, изпълнихме програмата. Днес бяхме малко тежки, само че през вчерашния ден бяха по-продължителни тренировки, с цел да използваме хубавото време и като цяло откакто това е финален мач, би трябвало да сме подготвени. Аз имам изясненост с хората, с които ще разполагам и ще водим сложните мачове, които предстоят ”, съобщи Феро.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР