Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, похвали представянето на

...
Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, похвали представянето на
Коментари Харесай

Пиоли: Не се ръководим от повърхностни оценки

Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, похвали представянето на отбора си в изгубеното от Ювентус дерби с 0:1. 58-годишният експерт съобщи, че аленият картон е обърнал развоя, а изгонването на Малик Тиау е отборна и самостоятелна неточност по едно и също време.

„ Играхме добре, както когато бяхме в цялостен състав, по този начин и когато бяхме с 10 душо. По никакъв метод не отстъпвахме на Ювентус. Можехме да реализираме по-добър резултат “.

„ В случая с аления картон беше позволена наивна неточност - и самостоятелна, и отборна. Тиау нямаше потребност да преследва съперника си. Крайният бранител също беше на неверна позиция. В същото време Тиау имаше неприятния шанс да се подхлъзне. Трябваше да се оправи по-добре “.

Пиоли похвали играчите си за началото та втората част, когато натиснаха Ювентус, но не стигнаха до гол. Треньорът бе сладкодумен, че никой на Миланело не се управлява от оценки за един съответен мач.

„ Започнахме добре второто полувреме, само че интензитетът се губеше - изключително в средата на терена. Но също по този начин е правилно, че не позволихме на Ювентус да направи съвсем нищо.

„ Това проваляне не ни лишава от убеденост. Ние не се ръководим от повърхностни оценки и ще се опитаме да бъдем по-добри. Ще бъде ужасно, в случай че успеем да се възстановим и да създадем победна серия “, сподели Пиоли, представен от DAZN.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР