Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли пое отговорността за загубата

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли пое отговорността за загубата
Коментари Харесай

Пиоли: Явно не съм си свършил добре работата

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли пое отговорността за загубата от Удинезе (1:3). “Росонерите ” разочароваха с представянето си и няма да запомнят с положително мача, който беше специфичен за Златан Ибрахимович. Шведът стана най-възрастният създател на гол в Серия “А ” на 41 години и 166 дни. 

“Играхме едва. Когато няма експанзия, точност и централизация, значи треньорът не си е приключил работата преди мача. Това беше показване доста под стандарите ни. Би било мнго зле, в случай че футболистите са мислели са идните 1/4-финали в Шампионската лига, тъй като главната ни цел е да приключим в топ 4 на Серия “А ”. В последните седмици не играем по този начин, както можем. Трябва бързо да вдигнем равнището ”, разяснява Пиоли. 

“Бяхме мудни и допуснахме прекалено много неточности, даже когато не ни пресираха. Ще забележим дали ще се върнем към 4-2-3-1. По-важното е да стартираме да играем по метода, който най-добре дава отговор на характерностите ни. Днес започнахме зле през цялото време и по-късно нещата единствено ставаха по-лоши. Ясно е, че няма да станем първенци, само че можем да спечелим мини шампионата сред тимовете, които се борят за топ 4 ”, уверен е наставникът на Милан.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР