Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли обясни защо замени Рафаел

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли обясни защо замени Рафаел
Коментари Харесай

Пиоли обясни смяната на Леао срещу Торино

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли изясни за какво размени Рафаел Леао на почивката при провалянето от Торино с 1:2 при гостуването на отбора в 12-ия кръг на италианската Серия А. „ Росонерите “ останаха на трета позиция с 26 точки, а в идващия кръг ще бъдат хазаин на Специя. Преди това, на 2 ноември, Милан ще одобри Република България Залцбург в среща от груповата фаза на Шампионската лита.

" Това несъмнено не беше най-хубавата му вечер. Беше много явно. Исках да трансформира нещо, търсех повече придвижване на топката, тъй че избрах състезател с разнообразни характерности ", съобщи Пиоли по адрес на португалския футболист.

Леао пропусна три положителни благоприятни условия за гол през първото полувреме в дуела с Торино, до момента в който домакините означиха две попадения в границите на две минути.

" Не бяхме задоволително нападателни и не показахме високо движение. Не демонстрирахме вярното отношение и отдаденост в моментите, които можеха да трансформират мача ", разяснява Стефано Пиоли пред DAZN.

" През второто полувреме започнахме по-добре, само че трябваше да вкараме по-рано. Тази загуба боли. Разбира се, че съм отчаян, тъй като чакахме друго показване. Трябва да покажем по-сериозно отношение в идващите мачове ", добави наставникът на Милан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР