Старши-треньорът на мъжкия отбор по волейбол на Черно море (Варна)

...
Старши-треньорът на мъжкия отбор по волейбол на Черно море (Варна)
Коментари Харесай

Юли Тупанков на 50: Ще отбележа юбилея с тридневен купон

Старши-треньорът на мъжкия тим по волейбол на Черно море (Варна) Юли Тупанков има мотив да почерпи през днешния ден, като чества рожден. Празникът обаче е по-специален, като Туранков отбелязва 50-годишен празник.

Известен с радостния си манталитет, треньорът на Варна съобщи, че ще отпразнува юбилея си с тридневен маратон от купони.

" Първо, през днешния ден на датата, ще спазя традицията и ще има тържество в стеснен кръг, като ще събера фамилията си. След това ще събера другари от Перник, където съм бил 26 години и най-после ще отбележа мотива с другари и сътрудници от Варна. Хич няма да е леко, само че това е празник, по този начин се чества ", разяснява смеейки се за BGvolleyball.com Юли Тупанков.



" Иначе на днешния ден си поисквам най-много здраве, за мен и околните ми, другото ще пристигна. И продължаваме напред ", сподели още Юли Тупанков.



След пандемията и последвалата насилствена отмора, той към този момент интензивно работи с младите волейболисти на Черно море, които се класираха непосредствено за финалите за старша възраст (юноши под 20 години). Държавните финалите са планувани за 15-19 юли, като Тупанков, който стана първенец на България с юношите преди един сезон ще преследва нови триумфи със своите момчета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР