Старши-треньорът на мъжкия отбор на Дея спорт (Бургас) Венцислав Симеонов

...
Старши-треньорът на мъжкия отбор на Дея спорт (Бургас) Венцислав Симеонов
Коментари Харесай

Венцислав Симеонов: Подготовката мина добре, готови сме на 70%

Старши-треньорът на мъжкия тим на Дея спорт (Бургас) Венцислав Симеонов съобщи на конференция, че подготовката е протекла добре, само че е имало и проблеми от здравословно и друго естество.

„ Нашето състезание страда от това, че е едно от последните, които започват в Европа, а тази година европейските шампионати стартират по-рано. Направихме няколко контроли и може да се каже, че сме подготвени на към 70%. За шампионата в efbet Супер Волей има задоволително време до момента в който стигнем до плейофите. "

Ново класно попълнение в състава на Дея е италианецът Стефано Патриарка, който е някогашен национал и е постигнал доста във волейбола. Той съобщи, че Бургас доста му харесва и, че желае да реализира триумфи с новия си тим.

„ Всичко е фантастично, както в града, по този начин и в тима. Адаптирах се бързо в един мощен клуб, с който желая да спечелвам титли “, съобщи Патриарка.

Другият новопривлечен в състава е националът Стефан Чавдаров. Той разяснява, че тази година тимът доста му е харесал, както и че като дребен е гледал треньорът Венцислав Симеонов, на който се е възхищавал като играч.
 Дея спорт с упоритости най-малко за край в шампионата на България Дея спорт с упоритости най-малко за край в шампионата на България
„ Интересно ми беше какъв ще е и като треньор, по тази причина одобрих да играя под негово управление “, добави Чавдаров и посочи, че е имал и други предложения, само че ги отказал.

Мартин Иванов също изрече поддръжката си за работата на президента доктор Маджуров. Като различен фактор и той да избере „ Дея спорт “ е, че в клуба има много другари, с които няма самообладание да играе дружно.

Снимка: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР