Старши треньорът на Лутън Таун Роб Едуардс заяви, че е

...
Старши треньорът на Лутън Таун Роб Едуардс заяви, че е
Коментари Харесай

Треньорът на Лутън не е сигурен дали Локиър ще се завърне

Старши треньорът на Лутън Таун Роб Едуардс съобщи, че е " прекомерно рано да се каже " какво ще е бъдещето на Том Локиър, откакто на капитана на “шапкарите ” бе подложен имплантируем кардиовертер дефибрилатор. 

29-годишният Локиър беше изписан от болничното заведение в сряда, откакто получи сърдечен арест по време на мача на Лутън от Висшата лига против Борнемут предходната събота.

В 58-ата минута на мача Локиър изпадна в безсъзнание. От свличането му на терена до реанимацията минават две минути. След оказаната здравна помощ на място, той беше превозен до болница.

Бранителят припадна и по време на първото полувреме на финала на плейофите в Чемпиъншип, който Лутън завоюва против Ковънтри през май. Впоследствие той разкри, че е страдал от предсърдно мъждене, което е обособен проблем от случая предходната събота. То се характеризира с " неточен и постоянно извънредно бърз сърдечен темп ".

" Няма да мога да изразя всичките си усеща. Усетих, че този път има нещо по-различно от май - тогава ставаше дума за повдигане на тревога и опит да се разчисти регионът и да се оставят медиците да си свършат работата, и до момента в който съм на тази тематика, уау, не си ли свършиха работата. Спасиха го и взеха всяко решение с гръм и тропот, като всички ги следиха. Те са герои ”, сподели Едуардс.

" Това не е вторият път, когато му се случва, през май беше предсърдно мъждене, а в този момент беше сърдечен арест и е прекомерно рано да се каже за какво и по какъв начин ще продължи. Въпросът е той да се възвърне. Той към този момент е опериран и му е подложен ICD, въпросът е да се възвърне и ще забележим какво ще значи това отсега нататък ”.

" Баща му го разказа, че през вчерашния ден е било по този начин, като че ли се е " сборил с мечка ". Той е изтощен, явно претърпя доста, само че за него се грижат добре вкъщи ", добави наставникът на Лутън.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР