Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви, че евентуална победа

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви, че евентуална победа
Коментари Харесай

Херо: Победата срещу ЦСКА е въпрос на чест и престиж

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров съобщи, че възможна победа против ЦСКА в четвъртфиналния мач за Купата на България, би донесла само авторитет на неговия отбор. Двубоят е през днешния ден от 17:30 часа на стадион „ Българска армия” и ще се излъчва онлайн по DIEMA SPORT, GONG PLAY, на честотите на Дарик радио и минута по минута на Gong.bg.

Дългоочакван конфликт: ЦСКА - Лудогорец

„ Не считам, че това, че се борим на два фронта (в състезание и за Купата б.р.) ще окаже някакво въздействие. Това е въпрос на чест и авторитет да спечелиш против директния си съперник. Мачът ще бъде сложен, имайки поради равнището и класата на ЦСКА, само че се надявам да излезем победители”, сподели Димитров.

„ При всички положения умората ще окаже въздействие, само че това не би трябвало да бъде опрощение. Свикнали сме да играем в подобен цикъл, а точно сряда и събота. Тежко е, само че футболистите стигнаха с чест до този стадий. Надявам се в мача с ЦСКА да надмогнат умората и да покажат най-силните си качества, а те на са малки”, добави Херо.

„ Ще търсим успеха от самото начало, без значение дали ще бъде в постоянното време или в продълженията. Не считам, че ЦСКА ще има преимущество, в случай че се стигне до продължения. Аз съумях да дам отмора на някои от главните футболисти и да ги запазя на мача с Пирин Благоевград. Мисля, че в този момент тимът ще бъде в малко по-добро физическо положение, от турнирния мач. Ще излезем в най-благоприятен състав, с хората, които сметнем, че са в най-хубаво състояние”, призна той.

Херо преди ЦСКА: Настройката в този момент е друга

„ Привикнал съм, знам ситуацията на „ Българска армия”. За мен не е проблем да бъда навсякъде”, съобщи наставникът на „ орлите”.

„ Това е турнирен мач и там законите са доста по-различни от тези за шампионата. В шампионата имаш право да поправиш своята неточност, до момента в който тук мачът е единствено един и би трябвало да преодолееш съответния съперник. Настройката ще бъде доста по-различна. Всичко зависи от мотивацията и настройката на футболистите”, приключи Херо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР