Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров беше изключително доволен след

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров беше изключително доволен след
Коментари Харесай

Херо обясни за дефанзивната тактика, не смята, че е бил надигран

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров беше извънредно удовлетворен след равенството 1:1 с Хофенхайм, което класира “орлите” напред в Лига Европа. Опитният експерт проучва срещата, като съобщи, че домакините са осъществя без нито едно чисто състояние.

" Емоционално изживях този мач. Искам да се върна малко обратно при жребия, паднахме се в подла група, всички ни слагаха като новобранци. Но ние доказахме, че сме тим и съм благополучен. Да, през днешния ден беше тежко, изключително след аления картон. Но с цялостното ни присъединяване, справедливо се класираме напред ", съобщи Херо.

" Домакините имаха едно състояние преди почивката, дори не беше чисто, само че ни вкараха от него. Втората част при този отрицателен резултат трябваше да пожертвам, до 55-ата минута имахме няколко тежки момента, само че ние бяхме длъжни да рискуваме и да вкараме гол ", добави още той.

”Не мога да разясня съдийството, уверен съм, че и да е имало неточности, то те не са били тенденциозни. Дори и да е сбъркал реферът някъде, не е ощетил никой от двата тима преднамерено ", съобщи още той.

" Хофенхайм е доста мощен с подаванията си в центъра, ние се опитахме да им затворим зоните. Щяхме да имаме още обстановки напред, в случай че не бяхме получили този гол. Но на фона на цялостното ни показване, справедливо продължаваме напред ", приключи треньорът на Лудогорец.
Лига Европа 6 кръг, четвъртък 7 декември  Хофенхайм 1:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР