Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели надеждите си за

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели надеждите си за
Коментари Харесай

Анте Шимунджа се надява да събуди феновете на Лудогорец чрез добри изяви на тима

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа показа очакванията си за новия сезон. Той разгласи, че се надява положителното показване и резултатите на „ орлите “ да доведат до събуждането на почитателите, които да бъдат по-шумни и по-екзалтирани в поддръжката си към първия отбор.

Специалистът даде първия си брифинг за старта на новия сезон 2022/23. В него присъединяване взе и спортният шеф Георги Караманджуков.

Тимът ще се приготвя за старта на акцията в Банско, а по-късно в Австрия.

„ Националите ще идват по друго време, поради натовареността им. В Австрия ще бъдем всички в цялостен състав. Ние търсим най-хубавите решения, с цел да намерим баланс за тима. Искаме да се представим добре в Първа лига и в Европа “, показа Анте Шимунджа.

Треньорът изрази удовлетворение, че в Разград отборът му се приготвя при отлични условия и цялостно успокоение.

„ Вече съм в Разград съвсем половин година. Много спокоен град, с доста положителни хора, имаме опция да работим умерено. Клубът е доста добре проведен, с доста амбициозни хора. Всичко, от което се нуждаем е работа. Искаме да събудим почитателите, с цел да окажат поддръжката, от която се нуждае всеки един тим “, сподели наставникът.

Спортният шеф Георги Караманджуков дефинира състава на Лудогорец като най-младия, с който отборът е разполагал в елита.

„ Към една част от футболистите има интерес, не изключвам да се случват и изходящи прехвърляния. Ние постоянно сме желали да имаме български футболисти, в случай че желаете го приемете и по този начин, че сме желали да помогнем финансовото на български клубове, само че изборът е много стеснен “, сподели Караманджуков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР