Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори за спечелената 11-а

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори за спечелената 11-а
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Искаме да се подобряваме и да ставаме все по-добри

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа приказва за извоюваната 11-а поредна купа на " орлите ". Наставникът на разградчани разкри, че е удовлетворен от свършената работа от момента, в който той пое тима.

" Страхотно е, извънредно благополучен съм. Доволен съм от това, което постигнахме, и от това, което вършим за града. Футболът е доста значима част от живота на хората в Разград. Тази вечер е време за празненства.
 Лудогорец би Черно море, взе 11-ата и обезпечи най-малко бараж на Левски и Ботев Пд Лудогорец би Черно море, взе 11-ата и обезпечи най-малко бараж на Левски и Ботев Пд
Разбира се, ние имаме нашите цели за идващия сезон. Трябва да действаме рационално и да не прибързваме с решенията. Трябва да вървим крачка по крачка. Познавам се персонално с Валдас и виждам, че е приключил страхотна работа в Лудогорец преди мен. Във футбола от време на време се случват неща, които не са предстоящи.

Когато пристигнах, желаех просто тимът да се усъвършенства. Беше привилегия да работя с Вандерсон. Той е доста огромен футболист за клуба. Не мислим за останалите тимове. Искаме ние да се подобряваме и да ставаме все по-добри ", показа Шимунджа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР