Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, говори преди

...
Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, говори преди
Коментари Харесай

Генчев: Имаше интерес към мен от Ботев Пловдив, но няма как да напусна

Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, приказва преди старта на зимната подготовка на отбора. Той разкри, че към него е имало интерес от страна на Ботев Пловдив. Генчев разкри проектите и задачите на отбора през актуалната година.

„ Напуснал е само Симеон Славчев. Той отпътува за Полша, както към този момент може би е ясно на всички. Имаме двама нови футболисти – Бруно Франко, както и вратарят, който дойде през днешния ден. Селекцията е отворен развой, може би ще има и някой нов футболист. Имаме подготвен тим, тъй че ще се укрепваме единствено, в случай че имаме опция да притеглим състезател, който е с по-добри качествата от тези на наличните ни състезатели “, показа Генчев.

„ Нямаме съответна цел да вземем заместител на Симеон Славчев. Селекцията е отворена до последния ден от трансферния прозорец, само че няма да взимаме състезател непременно “, разкри Генчев.

„ Антонио Вутов е преди малко кацнал в България и идва за тренировката, а Дуарте ще дойде на следващия ден. Аз не разделям мачовете, всеки един мч е значим. Всеки път споделям на футболистите, че всеки идващ мач е най-съществен. Във всяка една подготовка би трябвало да се потвърждават футболистите “, разяснява наличния си състав старши треньорът.

„ До 15-и януари се приготвяме в България, а след това отпътуваме за Турция, където ще прекараме двуседмичен лагер с четири контроли и след това отново на родна земя. За нас постоянно е било мъчно, не си вършим илюзии, че ни е лесна задачата. Искам неизменност от футболистите, значимо е да създадем добра подготовка и да бъдем здрави. Ако се трудим, работим и имаме неизменност, ще реализираме положителни резултати “, сподели още той.

Станислав Генчев призна за интерес към Ботев Пловдив към него.

„ Имаше питане към мен от Ботев Пловдив, само че аз сега съм с контракт и няма по какъв начин да се получи. Имаше доста спекулации, имах единствено един диалог. Няколко седмици се написа за това, само че това са спекулации. В момента няма по какъв начин да напусна Локомотив София “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР