Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, бе разочарован

...
Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, бе разочарован
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Мачът се реши през първото полувреме, когато допуснахме много груби грешки

Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, бе отчаян след в дуел от третия прелиминарен кръг на Първа лига.

„ Щом сме изгубили с 1:3, значи съперникът се е показал по-добре. Имаха повече обстановки, съумяха да вкарат три гола. Мисля, че мачът се реши през първото полувреме, когато допуснахме доста груби неточности, при които бяхме осъдени. През втората част опитахме да се върнем в мача, вкарахме и гол, само че по-късно даже не успяхме да създадем обстановка да изравним. Имаше искрица вяра след гола, който вкарахме.

От много време редуваме едва първо с положително второ полувреме и назад. Днес се получи по същия метод. Не изпълнихме проекта, който имахме за мача. Много ме е гняв за първия гол, който допуснахме от статично състояние. През второто полувреме поехме по-голям риск в офанзива и това ни се отпати ненапълно с един гол. За толкоз ни стигат силите сега.

След като загубихме първия мач с Арда в Кърдажли, ние загубихме и шансове за седмото място. Футболистите би трябвало да дават максимума от себе си до дъно “, съобщи Генчев след мача.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР