Старши треньорът на Локомотив София говори след победата с 2:0

...
Старши треньорът на Локомотив София говори след победата с 2:0
Коментари Харесай

Генчев: Около Анисе няма нищо ново, да имаш Вутов е богатство

Старши треньорът на Локомотив София приказва след успеха с 2:0 над Ботев Пловдив. Бившият ментор на Лудогорец отличи ситуациите, които неговите момчета сътвориха, както против пловдивчани, по този начин и в предните 2 конфликта с ЦСКА и Берое. Генчев показа, че към Абел Анисе няма нищо ново.

“Изкючително значима победа. Имаше раздразнителност в двата тима и това се отрази на качеството. Зрителите не видяха мача, който трябваше да видят. Може да се каже, че се доближаваме до мечтаното. Първоначалният план беше да сме търпеливи. Те са имали значим мач в четвъртък, което нямаше по какъв начин да не се отрази. Хубаво е, че проектът ни се извърши “, стартира някогашният халф.

„ Напрежението у нас ще спадне. В 2 мача играхме по-добре от съперниците ни. Всеки един нападател обича и за него е значимо да вкарва, нека Митков тръгне още повече в този момент. Димитров също вкара. Аз избирам да преобладаваме през целия мач, което е доста мъчно. Това, което ни радва е, че против ЦСКА и Берое създадохме доста. Днес, макар че се отрази напрежението беше тактически конфликт, само че създадохме обстановки “.

„ Всеки е значим, освен Вутов, само че той е благосъстояние. Важно е да добие игрови темп и да се приготви добре физически. Към момента няма нищо ново към Анисе “, показа Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР