Старши треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич остана доволен от

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич остана доволен от
Коментари Харесай

Данило Дончич: Първото полувреме беше едно от най-лошите за нас, имахме късмет

Старши треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич остана удовлетворен от успеха с 1:0 против Берое като посетител. Наставникът също по този начин призна, че " железничарите " са имали шанс, с цел да стигнат до триумфа и показа, че първото полувреме е било едно от най-лошите, откогато той е отпред на отбора.

" Първото полувреме беше едно от най-лошите за нас, откогато съм треньор на Локо (София). Допуснахме съперникът да сътвори доста обстановки пред нашата врата, а не го направихме даже против ЦСКА, Черно море и Лудогорец. Момчетата се отпуснаха, не бяхме покрай техните нападатели. Знаехме, че имат доста самостоятелни качества и сега са в резултатна рецесия. Възползвахме се от това нещо.

Второто полувреме излязохме малко по-добре и доминирахме в средата на терена. Пак не бяхме задоволително рискови, само че най-после със свежите хора, които влязоха, бяхме по-близо до вратата на съперника. Важни 3 точки за нас, с цел да излезем от долната част на класирането. Надявам се това да се отрази на самочувствието ни отсега нататък.



Цяла седмица се радвахме на извоюваната точка от Черно море. Добре тренирахме, добре се подготвихме. Бяхме стимулирани, само че не всеки път се получават нещата на терена. Имахме шанс този път, само че предходни мачове имахме нашите обстановки, а не успяхме да ги осъществяваме. Колелото се върти и си тръгваме с трите точки.

Имахме недостатъци, само че това е втори следващ мач, в който излизаме със суха мрежа. Радвам се, тъй като всички приказват, че имаме най-слабата отбрана. Подобрихме нещата там. В идващите мачове тимът от ден на ден ще играе настъпателен футбол. Просто програмата ни беше такава, че играхме против мощни тимове. Излязохме със 7 точки от нея, а никой не очакваше ", завърши Дончич.
 Александър Любенов: Труден мач, веселя се, че помогнах на тима
Александър Любенов: Труден мач, веселя се, че помогнах на тима

Вратарят се отличи с няколко спасявания
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР