Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев бе изключително радостен

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев бе изключително радостен
Коментари Харесай

Тунчев: Най-важна бе победата дори с един гол

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев бе извънредно щастлив от успеха над Словачко. Той съобщи, че ключът към триумфа е бил в търпението на възпитаниците му.

" Изключително мъчно ни беше. Така успеха е по-сладка. Дори с един гол, най-важно беше да бием. Словачко са подъл противник, жестоко играха, а съдията пусна по-свободна игра. Не допуснахме гол и всичко приключи добре. В България сме привикнали за всеки фал картон, а тук съдиите не дават лесни фалове. Реферът обае ни ощети малко или доста. Както и да е - по този начин е решил.

" Момчетата се оправиха като цяло в отбрана, само че ще ни би трябвало време. В Европа всеки дава максимума от себе си, само че ни би трябвало време да се синхронизираме. Търпението беше ключът за триумфа, споделих го на полувремето. Трябва търпеливо да владеем топката, с цел да си не отркие обстановка, както и стана.

" Със сигурност ще чакаме да нападат в реванша, мачът ще бъде друг. Ако желаят да продължат, ще би трябвало да ни вкарат гол. Феновете ни са фантастични, без значение от резултата. Това ни дава в допълнение криле. Групата ни е дребна. Ще опитаме да възстановим футболистите до мача с Лудогорец. Ще преценим и няма да рискуваме ", заявъши Тунчев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР