Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш заяви след загубата

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш заяви след загубата
Коментари Харесай

Томаш: Не се сърдя на футболистите

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш съобщи след загубата с 0:3 от Левски, че не може да се сърди на футболистите си и не желае да се оправдава.  

" Учудващо за мен с почит влязохме в мача. Имам пояснения, които ще си останат в съблекалнята. Мисля че до 30,35-ата минута мачът беше равносилен. Една неточност и паднахме душевен. Разбирам момчетата. Опитват се, стараят се. На приливи и отливи сме. В последна сметка не мога да се дразня на футболистите. Знам, че можем още по-добре. В последна сметка това е ситуацията ", стартира Томаш. 

" Чакахме да забележим по какъв начин ще се случат нещата на терена. На тим като Левски, в случай че им дадеш иницитивата се получава това, което се получи. Грешим някъде и би трябвало да оправим нещата. "

" През втората част изглеждахме по-добре, тъй като Левски ни предадоха самодейността. През първата част трябваше да подходим както през първия мач. Играхме три мача с Левски един завършихме наедно, победихме ги тук. Да се оправдаваме няма смисъл. "

" Хорхе Сегура не е играл мачове от септември. Имаме си проблеми, само че не желая да излиза като опрощение. Трябва да работим. "
" Всеки един футболист, които има контракт с Локомотив, би трябвало да има мотивация. Може да дадем късмет на по-младите футболисти да поиграят, ще обсъдим с управлението и ще решим ", приключи Томаш. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР