Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели мнението си

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели мнението си
Коментари Харесай

Томаш: Има детайли, от които не съм доволен

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш показа мнението си след седмата поредна победа на " смърфовете ", които надделяха Крумовград с 4:0.  

" Преди да приказвам за футбол желая да засегна няколко тематики, които за мен са по-важни. Искам да поддържа Петър Хубчев в най-важната му борба. Вярвам, че ще успее. Искам да изразя моите съболезнования към Венци, момчето, което отлетя в небесата с желанието и упоритостта да сбъдне фантазията си да стане футболист. Искам да смъква шапка на Стилиян Петров за тази идея, която провежда. Да прикани всички почитатели и освен, всички хора в България да покажем, че можем да се сплотяваме и да бъдем индивиди ", стартира Томаш. 

" Като резултат всичко е окей, само че има елементи, от които аз не съм удовлетворен. Имаме си нашите недостатъци. Опонентът излезе да ни пресира високо, все пак намерихме силите да намираме празните пространства. Трябва да желаеме повече и да излизаме от зоната си на комфорт, с цел да се развиваме ", сподели още той. 

" Днес Христо Бонев пристигна и сподели " Аз ще го кажа на футболистите. Но му споделих, че не желая. Това е ненужно напрежение. Това е чест за мен за екипа, ми футболистите, почитателите. Както сега е съвременно - ръка за ръка. Знам, че ще дойдат тежки моменти, тъй че да сме скромни, да работим и да пожелаваме повече от себе си ", сподели Томаш по отношение на обстоятелството, че реализира исторически седем следващи победи.

" Откакто съм в Локомотив чувствам тази магия. В момента моя е задачата да не товаря футболистите с упования. Искам те да се развиват всеки ден, да се любуват вътре на терена. Загубите могат да ни научат, с успехите - скромничко ", приключи Томаш. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР