Старши треньорът на Локомотив Плодвив Александър Томаш е доволен, че

...
Старши треньорът на Локомотив Плодвив Александър Томаш е доволен, че
Коментари Харесай

Александър Томаш: Сега е моментът да преминем на следващото ниво

Старши треньорът на Локомотив Плодвив Александър Томаш е удовлетворен, че възпитаниците му са построили жанр и метод на игра.

.

" Заслужавахме повече успеха предвид на играта след 25-ата минута. Необяснимо за мен, че не напрвихме това, което подготвихме преди мача. Допуснахме доста непредизвикани неточности, които дадоха на ЦСКА 1948 да поведе в резултата и им вдъхна убеденост. Не мога да си обясня по какъв начин не вкарваме ситациите си. Това си е наш проблем и би трябвало да работя върху това нещо ", показа той на конференцията след срещата.

Наставникът счита, че " смърфовете " са заслужавали успеха.

" Ако не си вкараш ситуациите... Ние сме тим, който неизбежно бърка. Всеки може да бърка и това не би трябвало да ни тормози. На фона на играта, която виждам, трябваше ние да победим. При аленият картон на Ангел Лясков има нарушаване против него. Това към този момент са тънкости и аз не желая да встъпвам в тази материя, тъй като не ми е работа. По-добре да си виждам спортно-техническата ", добави той.

Бившият футболен национал на България е удовлетворен, че възпитаниците му са построили жанр и метод на игра.

" Ние нямаме игрови проблем, а проблем с резултатите. Резултатът не е фактор, а разследване на работата. Трябва да продължаваме по същия метод. Това е тест дали тимът ще мине на идващото равнище. Успяхме да изградим жанр и метод на игра. ЦСКА 1948, Левски и ЦСКА демонстрират почит към нас. Сега е моментът да преминем на идващото равнище. Сега ще падне психически товар от футболистите, тъй като от юли до октомври бяхме водачи в шампионата ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР