Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че е взел

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че е взел
Коментари Харесай

Стоилов: Решението ми за "Левски" е взето отдавна, но ще го кажа след мача

Старши треньорът на " Левски " Станимир Стоилов съобщи, че е взел решение за бъдещето си в клуба, само че ще го каже след мача с " Локомотив " (София) в събота. Наставникът съобщи, че тогава ще разяснява и цялата обстановка и истината след свадите на, на което бяха освободени изпълнителният шеф Ивайло Ивков и членът на надзорния съвет Петър Ганев.

" Играчите би трябвало да мислят за мача, да играят добре и " Левски " да печели. Бъдещето ми е напълно за утрешния мач, на следващия ден ще приказваме, не е толкоз надалеч. В момента по-важно е " Левски " да завоюва мача. Mоята глава е много дебела и огромна, мога да поема много неща. В момента бъдещето ми е обвързвано с утрешния мач. Утре ще можете да получите мнението ми по другите въпроси. Не е толкоз надалеч. Каквото ще се случи, ще чуете след мача. Моите решения от дълго време съм ги взел. Мисля, че ще е най-хубавото за " Левски ". Не е значимо какво решение ще взема, значимо е " Левски " да завоюва и да играе добре. А дали моето решение ще се хареса или не, не е толкоз значимо ", сподели Стоилов.

 Общото заседание на Общото заседание на " Левски " докара до скандал и освобождение на шеф

Той съобщи, че не желае да бъде пришиван към никого и че взима решенията си независимо. Стоилов съобщи, че не желае да бъде причисляван нито към притежателя, нито към изпълнителния шеф.

" Причислявали са ме към Сираков, към почитателите, в този момент към Ивков. Никога не съм се пришивал към някого, защитавал съм " Левски ", защитавал съм идеята. Защитавам " Левски " и това, което е най-хубавото за " Левски ". Аз взимам решение, което съгласно мен е най-хубавото за работата. Не върша взаимни отстъпки с футболисти, със себе си и с други неща, когато става въпрос за " Левски ". Не искам да бъда пришиван към никого. Пришихте ме към доста хора, не мога да се разкъсам, аз постоянно съм бил независим. Утре ще чуете умерено всичко, което ви интересува. Дълги години ме пришиваха към Сираков, в този момент към последователите, споделиха, че съм се заигравал с почитателите, в този момент ме пришиват към Ивков, разчлениха ме. Винаги съм се борил за истина и за истината. За мен истината би трябвало да се пази ", сподели още Стоилов.

Треньорът съобщи, че бъдещето пред клуба е ярко.

" Бяхме под дъното, а в този момент към този момент сме на първокачествен път. Остава " Левски " да излезе на автомагистралата ", добави още Стоилов.

По-рано през днешния ден една от организациите на последователите " Синя Зона Б-18 " прикани Стоилов да вземе акциите на клуба. Треньорът обаче съобщи, че това в никакъв случай не го е интересувало.

" Акциите са последното нещо, което ме вълнува. Преди 2-3 години, когато Тити Папазов ги взе, ми ги предложи, само че аз нямам пари и опция да устоявам този клуб. Ако имам спонсори, да, само че това са други неща. Това е най-малкият ми проблем, в никакъв случай даже не съм се замислял на тематиката " акции ". Мен не ми трябват, на който му трябват, да ги държи, взимат или остават ", разяснява още Стоилов.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР