Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели очакванията си преди

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели очакванията си преди
Коментари Харесай

Мъри: Не се вглеждам много в класирането - когато Левски не е първи, за мен не е интересно

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа упованията си преди гостуването на Арда в неделя. Двубоят се явява директен конфликт за място в топ 6.

Мъри съобщи, че няма да може да разчита на Илиян Стефанов и разкри, че Роналдо е имал позитивен тест за Коронавирус, само че все пак се надява да играе на следващия ден.

" Илиян (б.а Стефанов) няма да вземе присъединяване в мача. В средата на другата седмица евентуално ще бъде възобновен. За страдание пропусна към този момент два мача и отпадна от сметките за националния тим. Роналдо имаше позитивен тест за Коронавирус и отсъства три дни. Днес ще вземе присъединяване в тренировката и надяваме се всичко да е наред за мача.

" Арда увеличи равнището си през втория полусезон. Играе комбинативен и атакуващ футбол. Отбор, който прави усещане с метода си на игра. За нас това е отлична опция да покажем какво можем. Футболистите ще имат един добър тест преди дългата пауза. Очаквам да изиграят мача на оптималните си благоприятни условия и да наложим нашата воля на терена.

За нашия тим всеки отсъстващ състезател е голяма загуба. Тези футболисти в атакуващ проект при нас са малко. Имаме по-голяма конкуренция в линията на отбраната, където дори не можем да натоварим отмерено всички бранители. Рано или късно ще пристигна времето на всеки.

Комбинативният жанр и самостоятелните качества на играчите доминират в Арда. Имат добра изчистена скица и сграда. По-важно е по какъв начин нашият тим ще играе. Искам моят тим да играе на максимума от своите благоприятни условия. 

Най-важно е тимът да затвърди успехите. Не се вглеждам доста в класирането. Когато Левски не е първи, не е доста забавно за мен. Важно е да трупаме победи. Трите точки се явяват златни в тази сгъстена група от тимове. Трябва да се стремим към добра игра и победа. Очаквам последователите още веднъж да са на стадиона. Трябва да стигнем до края на опциите си, с цел да спечелим против Арда. Иначе може да имаме проблем.

Футболистите би трябвало да мислят единствено за представянето на терена. Техен ангажимент е Левски да побеждава и да радват хората. Всички други проблеми са решими.

В линията на отбраната би трябвало да играем всеки мач устойчиво. От четиримата, които играят, трима са национали. С равнището, което желаеме да доближаваме, те би трябвало да се усъвършенстват. Могат да играят още по-добре. Техните качества и класа са да играят с една степен по-високо от това, което демонстрират сега.

Имаме диалози с всеки състезател - обясняваме му каква тъкмо е истината. Клубът прави всичко допустимо да задоволи ползите на играчите. Най-доброто нещо е, че тимът е млад. Играчите имат огромен небосвод пред себе си. Много постоянно играчи отиват в Европа неготови и кариерата им завършва бързо с връщане обратно. Аз, като треньор, би трябвало да направя всичко допустимо тези играчи да са добре подготвени. 

Жереми (б.а Петрис) има положителни прояви. Има много къде да работи и да се доусъвършенства. Има съставни елементи, които би трябвало да усъвършенства, с цел да стане състезател от европейска класа. Оттук нататък той би трябвало да играе на това равнище. Не би трябвало да позволяваме повече контузии. Ако той продължи с образованието си, може да бъде един от положителните бранители в Европа.

Джавад (б.а Ел Джемили) се старае доста в тренировките. Има нужното равнище и качества. В скоро време допускам, че ще може да стартира титуляр. Той попадна в точния тим в точния миг. Ще получава шансове, естествено ", съобщи Стоилов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР