Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри, че от клуба

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри, че от клуба
Коментари Харесай

Мъри Стоилов глобил дициплинарно Сундберг

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри, че от клуба са глобили Ноа Сонко Сундберг поради аления му картон против Ботев Враца.

„ Ноа се трансформира в главен състезател в нашия тим. Взима присъединяване във всички мача. Един от значимите играчи в линията на отбраната. Досега е играл устойчиво. С оглед на неналичието, мисля, че и другите ни футболисти могат да поемат тази отговорност. Не е прелестно, когато липсва състезател с класата на Ноа. Имаме и други варианти, с цел да играем в скица с трима в отбрана “, разяснява Сундберг.
 
„ Разговарях със Сонко в моя си звук, в който добре го познавате. Винаги диря проблемите си в нас. Ноа даде опция на съдията да покаже червен картон. За това той ще бъде осъден и санкциониран. Получихме опрощение от негова страна и увещание, че това няма да се повтори. Аз се колебая, че имаше тенденциозен опит за груба игра. Не видях удар, не видях контузия по играча. Дано съдиите отсъждат по този начин във всяка обстановка. Нямам искания към решението на рефера “, добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР