Старши треньорът на Левски Николай Костов даде пресконференция след загубата

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов даде пресконференция след загубата
Коментари Харесай

Костов: Бяхме по-добрият отбор, вече се работи по селекцията

Старши треньорът на Левски Николай Костов даде конференция след загубата с 0:1 от ЦСКА 1948. Той съобщи, че " сините " въпреки всичко са били по-добрите в Бистрица и е удовлетворен от играчите си. Освен това експертът приказва за зимната селекция на клуба.

" Съжаляваме, че не успяхме да победиме, мисля, че бяхме по-добрият тим в този мач. Контролирахме добре играта до удара, който получихме във вратата ", показа Костов.

" Футболът е игра на моменти, играчът, който преценя в последния миг по какъв начин да сложи крайници си при удар, това са неща, които няма по какъв начин занапред да развиваме. Ако е значимо за вас, имаме много тренировки, в които упражняваме удари от разнообразни обстановки. На мач може би има някакво напрежение, нямам пояснение ", сподели още той.

" Сигурен съм, че ще се появат и критици. Именно те би трябвало да извърнат внимание на играта и напъните на нашите футболисти. Загубихме много мачове, ни в никакъв случай не сме били надигравани. Никога. Днес имахме доста положителни взаимоотношения, доста смислени подавания, създадохме положения и направихме добра игра. За страдание загубихме. В историята остават резултатите. Знам, че са разочаровани нашите почитатели, само че би трябвало да приемем това и да сме малко по-обективни за някои неща ", добави треньорът.

След това наставникът на " сините " приказва и за зимната селекция.

" Имаме потребност от играчи, то се вижда с просто око. Ще обърнем съществено внимание на селекцията. Вече има диалози в тази посока "

" Имаме време да мислим, би трябвало да забележим какво можем да променим. Не може да упражняваме едно, а да играем друго. Ситуациите не ги отбелязахме и не е за първи път "

" Аз нямам искания към нашия тим, ние изглеждахме доста добре днешния мач. Много съм удовлетворен от това показване, не съм удовлетворен от резултата. Даже не съм на себе си "

" Ръководството доста мощно ме поддържа, не съм имал в никакъв случай комплицирани въпроси за решение. Доволен съм от екипа, с който работя, удовлетворен съм от играчите по време на тренировки. Има някои неща, за които няма по какъв начин да приказвам, те са свързани с тези контракти. Има неща, които няма по какъв начин да се усетят ", приключи той.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР