Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов сподели мнението си

...
Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов сподели мнението си
Коментари Харесай

Папазов: Бяхме опрени до стената, разярени и нахъсани

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов показа мнението си за разгромната победа на " сините " над Берое със 100:66 в дербито на 11-ия кръг в НБЛ.

" Характерът на тима беше основното през днешния ден. Ние бяхме в една неспецифична за нас обстановка. Нашият тим не е привикнал да губи и да играе едва, както беше против Рилски състезател. Нормално е да се появи и напрежение. Играхме против добър тим, който с времето ще разкрива своя капацитет. В мача против Рилски ние бяхме доминирани, само че през днешния ден се получи противоположното. Аз не съм човек, който ще се главозамайва и ще кипи от наслада, тъй като сме победили Берое с 25:9 в последната част. В огромен интервал от мача те играха добре, само че ние бяхме опрени до стената, разярени и надъхани. В първите 7-8 минути те ни натичаха, само че това е логика на психиката. Когато водиш с 10-15-20, от понеделник си в напън да не допуснеш поредна неточност, няма по какъв начин всички тези неща да не ти дават криле.

Отборът на Берое е формиран от класни играчи и е въпрос на време да заиграят добре. От понеделник до през днешния ден не ми е било умерено, тъй като знам, че срещам доста добър треньор и тим с качество. Разликата е радваща, само че мен ме радва държанието и характера. Може би, в случай че през днешния ден бяхме изгубили, щеше да се приказва за миникриза в нашия тим. Лоша смешка обаче може да ни изиграе огромната разлика през днешния ден. Мачът в Пловдив ще бъде доста по-труден от днешния. Академик е тим, който играе забавна отбрана, старае се, няма психически напън, тъй че в случай че не ги прекършим през цялото време, всичко може да стане ", сподели Папазов.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР