Старши треньорът на Левски Елин Топузаков даде пресконференция преди гостуването

...
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков даде пресконференция преди гостуването
Коментари Харесай

Топузаков: Не сме се отказали да гоним третото място

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков даде конференция преди гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица. Мачът от плейофите на efbet Лига е в неделя от 20:00 часа. Наставникът на „ сините “ беше безапелационен, че отборът му не се е отказал от третото място макар развиването на шампионата за Купата, което подсигурява, че и четвъртата позиция в крайното класиране ще даде късмет за присъединяване в Европа. Топузаков добави, че всекидневно се среща с мажоритарния притежател Наско Сираков и си приказват по спортно-технически тематики.

„ Състоянието на Кордоба е такова, че не му разрешава да вземе присъединяване в мача. Други проблеми с травми нямаме. Всички футболисти са налични в този миг “, сподели Топузаков.

„ Не, не мисля, че е по-спокойно в Левски (поради развиването на Sesame Купа на България). Винаги има напрежение и би трябвало да играем под напън, тъй като не сме сигурни за четвъртото място. Зависи от други тимове. Имах поради тъкмо развиването на Купата на България, когато споделих това. Ние се стремим да печелил колкото се може повече точки. Важното е да сме на трето или четвърто място, с цел да се класираме за Европа “, добави той.

„ Само почит за Тошко Янчев освен е легенда като настоящ футболист, мисля че добре работи и като треньор. Радвам се, че ще премерим сили. Двата тима ще играят по-открито. Победата е значима и за двата тима и ще има голове. Надявам се да оползотворим най-малко дребна част от това, което сътворяваме. Надявам се успеха да е в наши ръце “.

„ Левски се стреми постоянно да гони най-високото допустимо. На доктрина сега е третото място. Не сме се отказали. В тези плейофи директните дуели дават преимущество. Ще създадем всичко допустимо да покажем най-хубавото от себе си и да сме по-продуктивни в предни позиции “.

„ От ден първи, когато се случиха събитията в нашия клуб и одобрих поканата да стана старши треньор, беше конкретизирано, че откакто приключи сезона съгласно резултатите, ще седнем с управлението да обсъдим вероятно бъдеще. В сериозен тим с обичаи като Левски е обикновено да се разискват разновидности. Следващият сезон почва много рано,  в действителност няма време. Нормално е управлението да има и други разновидности. Нямам терзание. Дошъл съм с концепцията да оказа помощ на Левски. Доколко ще реализираме задачите си, мога единствено да предсказвам. Ежедневно се срещаме със Сираков, приказваме по формата на тима, за формата на обособени футболисти. Нормални диалози сред хора, които желаят Левски да върви нагоре и да реализира задачата си “, сподели още наставникът на Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР