Старши треньорът на Левски Делио Роси остана доволен от факта,

...
Старши треньорът на Левски Делио Роси остана доволен от факта,
Коментари Харесай

Роси доволен от победата, разкри какво не трябва да правят сините в реванша срещу ЦСКА-София

Старши треньорът на Левски Делио Роси остана удовлетворен от обстоятелството, че “сините” сложиха завършек на отрицателната си серия и записаха първи триумф в плейофната фаза на Първа професионална лига. Футболистите на италианския експерт надиграха с 2:0 като хазаин Верея и най-малко краткотрайно се изравниха по точки с третия в класирането Берое.

Роси разяснява и идния реванш от шампионата за Купата на България с ЦСКА-София, като показа, че ще бъде бъде извънредно огромна неточност, в случай че 26-кратните първенци решат, че са се класирали за финала след задатъка от два гола, насъбран в първия дуел.

“Един необикновен мач. Да се играе без аудитория, е нещо друго, нереално. Това сигурно въздейства на мотивацията на футболистите. На терена ясно се видя, че сме по-добрият тим. Можехме и повече голове да вкараме през първата част, само че не успяхме. Стигаме до вратата, само че с цел да вкараме, са ни нужни хъс, предпочитание, мощ. С един гол няма по какъв начин да затворим срещата”, разяснява Роси, след което насочи вниманието си към идния конфликт с “червените”.
 Левски - Верея @@@ “Остават няколко дни до този мач. Ако се окаже, че Цветкович няма по какъв начин да играе, имам с кого да го заместя. Ще бъде най-голямата неточност, да решим, че сме спечелили дуела. Трябва да стартираме по този начин, все едно и 0:0 и нищо не е решена”, добави още старши треньорът на Левски.

СЪСТАВИТЕ НА МАЧА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ВЕРЕЯ

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР