Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов коментира изтегления днес жребий

...
Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов коментира изтегления днес жребий
Коментари Харесай

Вили Вуцов след жребия за Купата: Не сме аутсайдер срещу Септември

Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов разяснява изтегления през днешния ден чоп за Купата на България. Два часа преди срещата на отбора му с Лудогорец II от 12-ия кръг на Втора лига, Вуцов съобщи:

„ Определено не сме любимец против Септември, само че мисля, че не сме и новобранец. Имаме през днешния ден доста значим мач от шампионата на Втора лига и съм забранил на играчите да мислят за изтегления през днешния ден чоп. Ще бъде триумф за нашия тим и нашия град, в случай че отстраним първодивизионния Септември и посрещнем тук футболистите на ЦСКА “.

„ Ако стигнем до подобен мач, това значи, че надграждаме в развиването на тима на Крумовград и ще бъде събитие освен за нашия град, само че и за обитаемоте места в близост, тъй като знаем, че  „ алените “ са с доста последователи и ще дойдат да поддържат тима си. Няма по какъв начин да ви опиша какво ще бъде за локалните почитатели на Крумовград едно домакинство на 1/8-финал против ЦСКА, само че дано не прескачаме стадиите. Първо, да отдадем заслуженото на Септември и на мача им с тях от 1/16-финалите “, сподели още Вуцов за идните мачове а отбора му за Купата на страната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР